Uus singel, uued tuuled!

Eesti Laul on selja taga, kevad aga on tärkamas. Kuigi jäime Eesti Laulu konkursil kinni poolfinaali, nautisime seda kogemust täiel rinnal – uued ja vanad sõbrad, võimas lavakujundus, meeletult professionaalne võttemeeskond, kõik sujus kui kellavärk.

Kuid kogu selle möllu järel ei saa nüüd ometi ju hoogu maha võtta. Värskelt andsime välja uue hoogsa singli “Mees su mäng on mängitud” ning töö käib täiesti uue muusika kallal edasi – saame täpselt nii palju kokku kui praegusel karmil ajal võimalik – paljuski üle interneti – et loopida uusi ideid ja tööd teha olemasolevatega.

Väga põneva uudisena võib veel öelda, et alates 2021. kevadest on meiega ühes paadis ka kurikuulus Hendrik Sal-Saller, kes toetab meid oma aastakümnetepikkuse kogemuse ning nõua ja jõuga. Või nagu ta ise ütleb: “Olen vaikselt nende tegemistel silma ja kõrva peal hoidnud tegelikult nende päris algushetkedest alates ja nüüd kuidagi loogilise jätkuna alustasime koos asjade lükkamist. Wiiralt on väga lahe kamp! Teevad päris muusikat päris pillidega! Katsun nende tegemistel nõu ja jõuga abiks olla.”

 

Hendrik Sal-Saller (Foto: Rauno Volmar)